Klubmodul henter siden
Talentweekend

Træningsweekend for Talent

d. 9. – 10. november

Vi vil på vegne af Talent-trænerteamet gerne indbyde til træningsweekend for alle vores talenter i Korsør og Slagelse hvor vi skal hygge, lege og træne lidt J

 

Praktisk information:

Vi vil bede om en kopi af sygesikringsbevis samt et mobilnummer på den tilgængelige værge under weekenden.

Du skal medbringe sportstøj til både inde- og udendørsaktivitet samt det du skal bruge til svømmehallen (Svømmetøj, svømmebriller håndklæde osv.). Dernæst skal man huske at få alt sovegrej med, da vi skal sove på Antvorskov skole. Hvis der er nogle særlige ting vi skal tage højde for ift. kost eller andet skal I angive det ved tilmeldingen på klubmodul.

Svømmerne går sammen med trænerne til fra og svømmehallen i en samlet flok.

Adresse Antvorskov skole:                                     Sejerøvej 1, 4200 Slagelse

Adresse Slagelse svømmehal:                            Antvorskov Alle 133, 4200 Slagelse

 

Pakkeliste

  • Sovegrej efter behov (liggeunderlag, dyne/sovepose, hovedpude og sovedyr)
  • Tøj til følgende: (inden- og udendørsaktiviteter, shorts og t-shirt til dryland og evt. nattøj)
  • Svømme grej (Svømmetøj, svømmebriller, håndklæde osv.)
  • Inden- og udendørs sko
  • Kopi af sygesikringsbevis med tlf. til forældre
  • Information om svømmeren, hvis der er noget vi skal vide (om mad, medicin eller andet), husk at angive det ved tilmelding.

 

Forældrehjælp

For at turen kan blive til noget, har vi brug for din hjælp til madlavning og et par enkelte holdledere. Du kan via dette link skrive dig på de opgaver du vil hjælpe med. I kan tilmelde jer ved at trykke her

Vi skal også bruge en forælder eller to til indkøb af mad som du ligeledes kan melde dig til via samme link. Maden skal tilberedes og være klar til svømmerne kommer. I kan se i tidsplanen for hvornår de forventes at skulle spise.

Klubben betaler for udgifterne til mad og drikke, derfor skal du huske at få kvittering med for madkøbet som kan afleveres på vores kontor i Slagelse svømmehal eller til en af vores talenttrænere, så skal de nok aflevere den videre. 

Maden laves på skolen. Forælder-madholdet aftaler selv mødetidspunkt for hvornår forberedelserne skal gå i gang. Holdet skal sikre sig køknet efterlades opryddet.

Da vi ønsker at lære svømmerne gode sportslige vaner, vil vi gerne fra bede os kage, slik og andre søde sager på træningslejren.

 

Holdlederfunktion

Som holdleder er du trænernes højre hånd og skal være med til at sørge for, at praktiske opgaver bliver løst samt, at svømmerne har det godt og er glade samt hjælpe med at gøre svømmerne senge klar. Du kan tilmelde dig som holdleder vi samme link – Holdleder tjansen kan deles op hvis det ikke er muligt at være der begge dage. 

Træneren hår fuldt fokus på børnene under træningen og fællesaktiviteterne så der skal holdlederen træde tilbage og lade træneren gøre sit arbejde. Men skulle der opstå en  situation hvor der er brug for en ekstra voksen for barnet er det nødvendigt, at holdlederen hjælper til så træneren ikke skal gå eller være ukoncentreret fra resten af holdet.

Det forventes, at holdlederen overnatter og tager sig af eventuelle problemer om natten så trænerne kan være der for børnene om dagen.

Det kan være en god ide at du som holdleder tager fat i træneren inden weekenden og i sammen laver en afstemningsforventning for din rolle som holdleder J

 

Tidsplan for træningslejren:

Lørdag d. 9. november:

12.00-12.45 Aflevering af bagage på skolen, fordeling af værelse og sovegrej pakkes ud (Børnene skal selv slå deres grej ud eller få forældrene til at hjælpe)

12.45-13.30 Velkomst og fællesaktivitet (forældre tager hjem)

13.30-14.00 Fælles gang til svømmehal og omklædning

14.00-14.30 Dryland

14.30-15.30 Træning

15.30.-16.00 Omklædning og fælles gang til skolen

16.00-17.30 Snack + fællesaktivitet

17.30-18.15 Aftensmad

18.15-19.30 Hygge

19.30-20.00 Senge klar                            

20.30 Ro på værelserne

 

Søndag 10. november:

07.30 Morgenmad (køkkenet skal være ryddet op og forladt kl 09.00)

8.15-09.00. Fælles oprydning

09.00-10.00 Fælles aktivitet

10.00 Farvel og tak

 

Vi glæder os meget til en hyggelig træningsweekend og håber alle kommer med godt humør og går derfra med en god oplevelse. Hvis der er nogle spørgsmål til ovenstående, må man gerne kontakte jeres ansvarlige træner.

 

Mange hilsner fra

Talenttrænerne

 

Emil Mosegaard:                                                                                           20 27 00 89      / emil@slagelseswim.dk

Emma Karløv:                                                                                                                                   61 31 40 03  / emmak@slagelseswim.dk

Jonas Frei(er ikke til stede under weekenden):                       61 67 11 87 / jonas@slagelseswim.dk

Tilmeldte
8 /30
Tilmeldingsfrist
07.11.2019
Tidspunkt
09.11.2019 kl. 12.00 - 10.11.2019 kl. 10.00
Sted
Slagelse Svømmehal
Pris
200,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'